Thuis

Shenzhen Weigu Electronic Technology Co., Ltd. Kwaliteitscontrole

Aangezien gewerkt met Vegoo van vorige 5 jaar leidde, kregen wij goede producten en de beste dienst, is vegoo hard werkend team, en geeft ons altijd goede steun! Hoop die zij snel in het jaar van 2018 zal groeien!

—— Mr.Khokan

Samenwerking en ontwikkeling op lange termijn samen!

—— M. Vipul

De dienst van bedrijf attente naverkoop, en probeert hun beste om aan de behoefte van klanten te voldoen. Wij zullen een samenwerking op lange termijn zijn. De samenwerking is zeer bevredigend en het Bedrijf van de afgelopen 5 jaar, zijn wij zeer bereid om samenwerking op lange termijn voort te zetten.

—— Mr.Indy

Gemakkelijk om met, is de zeer professionele en snelle dienst, de kwaliteit te spreken super goed

—— Mr.Alan

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

1.The selectie van geleid

De rode, Groene en Blauwe lichtgevende diode (leiden) lampen zouden dezelfde rang, de hoogte en de golflengte op dezelfde displayThehoogte of het Rode, Groene en Blauwe licht van lichtgevende diode (leiden) lampen moeten zijn bij het aandeel van R: G: B=3: 6:1The de spaanders werden ingevoerd uit Optotech Cree/Nichia worden goedgekeurd; Goedgekeurd automatiserings stevig kristal, lichte spleet, draad plakkend, het in zakken doen;

2. Betrouwbaarheidstest
om de potentiële tekorten te vermijden die in het ontwerp en de productie worden veroorzaakt, voeren wij een reeks van betrouwbaarheidstest zoals de elektronische prestatietest voor de halffabrikaten, de antistoftest, de waterdichte test, de anticorrosion test (zoute het bespuiten test), de trillingstest en het thermische schokmeetapparaat enz. uit De betrouwbaarheidstest voor de halffabrikaten: Alvorens half afgewerkte modules te lijmen, zouden meer dan 48 uren die in op hoge temperatuur voor alle modules moeten worden gemaakt verouderen, na QC kan de inspectie o.k. dan itThe betrouwbaarheidstest voor geëindigd verpakken - producten.: Na het assembleren van gebeëindigde modules aan de geleide kabinetten en het simuleren van de assemblage voor de gehele kabinetten, houden wij hen verouderend meer dan 72 uren, als geen gevonden tekorten, dan wij leveringsgoederen aan onze klanten zullen. De waterdichte test: Tijdens de regenachtige seizoenen, zijn de waterdichte prestaties voor de openlucht geleide vertoning vrij belangrijk. voert hoog-perswater het bespuiten evenals tegen het voorkabinet uit om te verzekeren, als de waterdichte test in goede voorwaarden, daarom, beschermingstarief de anticorrosieve test van IP65The kan bereiken: om de betrouwbaarheid van anticorrosief van PCB en het kabinet te verzekeren, vandaar moet de zoute het bespuiten test tijdens de test van de productietrilling worden gemaakt: Voor verschillend soort de schermen, om de betrouwbaarheid te verzekeren van zich vervoer en het bewegen, daarom, moet de gesimuleerde trillingstest worden uitgevoerd. De milieutest: Het echte openluchtmilieu kan verzekeren de gevolgen van vertoning in fabriek hetzelfde als de vlekgevolgen zijn

3. De Kwaliteitsbewaking voert 5 s-plaatsbeheer, algemene statistische de procesbeheersingsmethodes van SPC door ISO9001, Ce, ROHS, FCC certificatie de Perfecte kwaliteit, IQC, IPQC, OQC, LQC, QA techniek, QE-techniek en leveranciersbeheer uit

4. De dienst en Waarborgen

De diensten vóór-Verkoop: Plaats een speciale telefoonlijn om de verwarring van cliënten op te lossen en de vrije technologiediensten te leveren telefonisch. Overweeg de eisen zorgvuldig van cliënten, bestudeer de situatie van de installatievoorwaarde, werk het verwante personeel samen en de arbeiders onmiddellijk, geven het programmadetails van het cliëntenontwerp om hen te helpen de producten kiezen die zij zo spoedig mogelijk wilden

De dienst binnen - verkoop: Probeer het beste om de redelijke eisen door veranderde cliënten Voorlopig te ontmoeten. Houd dichte aanraking met de cliënten tijdens de periode als installatie. Werk vriendschappelijk met de cliënten samen, stel de cliënten met de beste kwaliteit van geleide vertoning tevreden.

De dienstnaverkoop: De normale producten hebben één jaarwaarborg, en geheel het levensonderhoud, vrije lasten. wij laden enkel de materialen slechts als producten uit van waarborg kosten. U kunt lading verslaan en de verwante werkende software van Geleide vertoning van onze bedrijfwebsite vrij bevorderen, om de problemen op te lossen wanneer u onze geleide vertoning gebruikt. Controleer de kwaliteit van toestel, doe onderhoudswerk en vraag de goede cliënten van de suggestiesvorm op een regelmatig tijdschema.

4. Klantenservice
1) Waarborgtijd: Binnen één jaar na de fabriek van de leveringsvorm
2) Onderhoudsdekking: LEIDENE modules, Voeding, Controlesysteem en andere toebehoren (Deze garantie sluit toebehoren uit die vorm kopen andere fabriek)
3) Onderhoudswijze:
Door teruggekeerd onderhoud, door uitdrukkelijk of door andere manier
4) Reactietijd voor onderhoud: Terugkeerwijze: na het ontvangen van de teruggekeerde producten, zullen wij herstelden hen binnen 24 uren en verzenden hen terug naar de gebruiker; Telefoon of Internet-wijze: wij zullen gebruiker binnen 2 uren na het krijgen van informations contacteren en zullen oplossing binnen 8 uren geven; Wijze ter plaatse: (slechts voor gebruiker binnen China) na het ontvangen van onderhoudsverzoek, zullen wij binnen 48 uren aan gebruiker in de provincie van Guangdong antwoorden; 72 uren aan gebruiker buiten de provincie van Guangdong, in het geval van sommige speciale voorwaarden, problemen zouden op basis van vriendschappelijke onderhandeling tussen twee partijen kunnen worden opgelost.

5. De verbeteringsdienst:
Unschedule, zullen wij ons systeem van producten zonder extra formeel bevorderen; wij zullen ons beste gebruikers doen helpen met bevordering; de volgende voorwaarden worden uitgesloten door deze garantie: Zonder goedgekeurde documenten; Reekscode inzake of veranderde producten die hebben gescheurd; Schade die door aanstekende staking of elektroproblemen wordt veroorzaakt; De risico's die door onweerstaanbare incidenten worden veroorzaakt omvat allerlei natuurrampen, brand, oorlogen, polis veranderingen, en een andere menselijke foutenongevallen. De gebruikers of de derde partij herstellen of herstelden zelf zonder de toestemming van VEGOO; Waterbinnendringen of corrosie die door ongepaste te houden of te werken wordt veroorzaakt; Over periode van vrij onderhoud.


6. De producten ruilden of keerden terug:
wij leveren onze producten strikt volgens de contractlijst, als de hoeveelheid of de specificatie onze contractlijst niet ontmoeten, de koper kunnen bezwaren binnen 3 dagen na geven ontvingen de producten, zullen wij geruild na bevestigd bedrijf.

7. Toevallige schadesituatie:
Wij kunnen overeenkomstige montage zonder extra prijs verstrekken wanneer de ongepaste beschadigde zich verrichting of onverwachte kunstmatig voordoet.

8. In Waarborgtijd:
U moet slechts onderhoudskosten zoals loonkosten, vervangstukkenkosten en retourkosten betalen!

Certificaten
 • China Shenzhen Weigu Electronic Technology Co., Ltd. certificaten

  Standaard:CE

  Aantal:POCE1622112KCE

  Uitgiftedatum:2016-12-26

 • China Shenzhen Weigu Electronic Technology Co., Ltd. certificaten

  Standaard:CE

  Aantal:POCE16122101LCS

  Uitgiftedatum:2016-12-26

 • China Shenzhen Weigu Electronic Technology Co., Ltd. certificaten

  Standaard:FC

  Aantal:POCE16122134HCF

  Uitgiftedatum:2016-12-26

 • China Shenzhen Weigu Electronic Technology Co., Ltd. certificaten

  Standaard:CE

  Aantal:122123JCR

  Uitgiftedatum:2016-12-26

 • China Shenzhen Weigu Electronic Technology Co., Ltd. certificaten

  Standaard:CE

  Aantal:POCE16122116FCE

  Uitgiftedatum:2016-12-26

 • China Shenzhen Weigu Electronic Technology Co., Ltd. certificaten

  Standaard:CE

  Aantal:CE16122105GCS

  Uitgiftedatum:2016-12-26

 • China Shenzhen Weigu Electronic Technology Co., Ltd. certificaten

  Standaard:FC

  Aantal:POCE16122138SCF

  Uitgiftedatum:2016-12-26

 • China Shenzhen Weigu Electronic Technology Co., Ltd. certificaten

  Standaard:CE

  Aantal:POCE16122127DCR

  Uitgiftedatum:2016-12-26

Contactgegevens
Shenzhen Weigu Electronic Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Linda Ma

Tel.: 86-15118043086

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)