Thuis

Shenzhen Weigu Electronic Technology Co., Ltd. Fabrieksreis

China Shenzhen Weigu Electronic Technology Co., Ltd. certificaten
China Shenzhen Weigu Electronic Technology Co., Ltd. certificaten
Aangezien gewerkt met Vegoo van vorige 5 jaar leidde, kregen wij goede producten en de beste dienst, is vegoo hard werkend team, en geeft ons altijd goede steun! Hoop die zij snel in het jaar van 2018 zal groeien!

—— Mr.Khokan

Samenwerking en ontwikkeling op lange termijn samen!

—— M. Vipul

De dienst van bedrijf attente naverkoop, en probeert hun beste om aan de behoefte van klanten te voldoen. Wij zullen een samenwerking op lange termijn zijn. De samenwerking is zeer bevredigend en het Bedrijf van de afgelopen 5 jaar, zijn wij zeer bereid om samenwerking op lange termijn voort te zetten.

—— Mr.Indy

Gemakkelijk om met, is de zeer professionele en snelle dienst, de kwaliteit te spreken super goed

—— Mr.Alan

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5
Shenzhen Weigu Electronic Technology Co., Ltd. Shenzhen Weigu Electronic Technology Co., Ltd. Shenzhen Weigu Electronic Technology Co., Ltd. Shenzhen Weigu Electronic Technology Co., Ltd. Shenzhen Weigu Electronic Technology Co., Ltd.

  • lopende band

    Is Elektronisch de Technologieco. van Shenzhenweigu, Ltd één van belangrijke high-tech fabrikant voor LEIDENE vertoning, LEIDENE verlichting en verwante LEIDENE foto-elektrische techniek. Onze fabriek behandelt een gebied van bijna 10, 000 vierkante meter, maandelijks productiebereik aan 8, 000 vierkante meters van LEIDENE vertoning met 15 van de hoge snelheidssmd reeksen machine. De massaproduktie verzekert de uniformiteit en de stabiliteit van alle grondstoffen. Door middelintegratie, uitvoerige geïntegreerde oplossingen, rendabel verminderen wij op voorwaarde dat de nadenkendere diensten aan onze klanten met het verzekeren van de productenkwaliteit en.

     

    Shenzhen Weigu Electronic Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 0

Contactgegevens
Shenzhen Weigu Electronic Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Linda Ma

Tel.: 86-15118043086

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)