Thuis

Shenzhen Weigu Electronic Technology Co., Ltd.

China Shenzhen Weigu Electronic Technology Co., Ltd. certificaten
China Shenzhen Weigu Electronic Technology Co., Ltd. certificaten
Aangezien gewerkt met Vegoo van vorige 5 jaar leidde, kregen wij goede producten en de beste dienst, is vegoo hard werkend team, en geeft ons altijd goede steun! Hoop die zij snel in het jaar van 2018 zal groeien!

—— Mr.Khokan

Samenwerking en ontwikkeling op lange termijn samen!

—— M. Vipul

De dienst van bedrijf attente naverkoop, en probeert hun beste om aan de behoefte van klanten te voldoen. Wij zullen een samenwerking op lange termijn zijn. De samenwerking is zeer bevredigend en het Bedrijf van de afgelopen 5 jaar, zijn wij zeer bereid om samenwerking op lange termijn voort te zetten.

—— Mr.Indy

Gemakkelijk om met, is de zeer professionele en snelle dienst, de kwaliteit te spreken super goed

—— Mr.Alan

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Weigu Electronic Technology Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6
Shenzhen Weigu Electronic Technology Co., Ltd. Shenzhen Weigu Electronic Technology Co., Ltd. Shenzhen Weigu Electronic Technology Co., Ltd. Shenzhen Weigu Electronic Technology Co., Ltd. Shenzhen Weigu Electronic Technology Co., Ltd. Shenzhen Weigu Electronic Technology Co., Ltd.
ontvangstgebied Open bureaugebied Meeting Room Meeting Room CEO bureau Managerbureau

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Merken : VEGOO
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 5000000-10000000
Opgericht Jaar : 2016
Export pct : < 10%
OEM: Private OEM customized service
ODM: Original Design Manufacturer

Is Elektronisch de Technologieco. van Shenzhenweigu, Ltd één van belangrijke high-tech fabrikant voor LEIDENE vertoning, LEIDENE verlichting en verwante LEIDENE foto-elektrische techniek. Onze fabriek behandelt een gebied van bijna 10, 000 vierkante meter, maandelijks productiebereik aan 8, 000 vierkante meters van LEIDENE vertoning met 15 van de hoge snelheidssmd reeksen machine. De massaproduktie verzekert de uniformiteit en de stabiliteit van alle grondstoffen. Door middelintegratie, uitvoerige geïntegreerde oplossingen, rendabel verminderen wij op voorwaarde dat de nadenkendere diensten aan onze klanten met het verzekeren van de productenkwaliteit en.

Het „personeel is eerste, zijn de klanten het hoogst „is de basisfilosofie die we'v aandringend sinds WeiGu-opgerichte leiden. Ons bedrijfdoel om een team zoals wolfs met capaciteit van leren-georiënteerde, hoge uitvoering, samenhang te bouwen. De bibliotheek was geweest opstelling voor personeels het leren en ontspanning. Wij ook opstellings vrijwilligersteam om ondernemings positieve energie te openbaren. Hebben het algemene beeld van het bedrijf en de werkomgeving en de positieve energie een groep hoger technologisch team aangetrokken en van de LEIDENE componenten aan het LEIDENE eindproductonderzoek en de ontwikkeling, schaal van de vervaardigings de volledige industrie gevormd.

De onze LEIDENE van productenweigu vertoningen in de snel uitbreidende Chinese markt tegelijkertijd, heeft naar de internationale markt, en het aandeel van uitvoer die de geleidelijk aan stijgen. (elk van onze producten gingen de certificatie van RoHS/CCC/CE/EMC/ISO over /FCC. De van het LEIDENE verscheidenheid toepassingsproduct is volledig die onderzocht en vervaardigd door ons bedrijf, productstructuur het diversifiëren. Het omvatten: Behandel de binnen en openluchtreeks. Zulke houden van: 1. Huurvertoning; 2. Reclame LEIDENE vertoning; 3. GELEIDE TV; 4. De volledige Producten van de kleuren abnormale vertoning enz. worden wijd gebruikt in diverse openbare ruimten: Zoals commercieel plein, overheidsinstelling, stadions, vervoerfaciliteiten, financiële instellingen, theater, prestatieszaal, enz. Onze producten worden uitgevoerd naar de Verenigde Staten, Europa, Zuidoost-Azië en andere landen, Hong Kong, Taiwan en andere regio's. Met internationale normen van productieproces, controleer strikt productkwaliteit en gewonnen het klanten verenigbare hoge lof.

Door de manieren zoals samenwerking met lokale klanten, hebben de opstellingsbureaus in lokale, WeiGu-leiden opstelling een partij van de naverkoopdienst die problemen kan snel oplossen. Voor snelle reactie, klantenprobleem, gepersonaliseerde oplossingen snel om op te lossen. Maak de producten en de diensten op gepersonaliseerde, uitvoerige, lange cyclus, minder tekorten wijzen. WeiGuleiden wordt gevestigd in Shiyan-Stad, Baoan-district, Shenzhen. Positieve reactie nationale groene milieubescherming, energiebehoud en het beleid van de emissievermindering in het ontwikkelen van proces. Wij blijven ons op de LEIDENE vertoning concentreren, die de hoogste rendabele van de hoofd wereld leverancier, de oplossing aan de algemene dienst, met de houding van een nieuwe hoge snelheidsontwikkeling in de LEIDENE vertoningsindustrie ernaar streven te worden.

 

Contactgegevens
Shenzhen Weigu Electronic Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Linda Ma

Tel.: 86-15118043086

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)